skip to Main Content
digital-markedsforing

DIGITAL MARKEDSFØRING

Vi hjelper deg å treffe kundene dine.

ANNONSERING PÅ NETTAVIS

Ved å annonsere på nettavis når du en kjøpesterk gruppe med lokal tilhørighet. Bannerannonser er en kjøps utløsende kanal hvor ditt budskap vises i kombinasjon med redaksjonelle  saker.

INNHOLDSMARKEDSFØRING

Innholdsmarkedsføring gir deg som kunde en unik mulighet til å fortelle en engasjerende og merkevarebyggende histore i den redaksjonelle flyten. Saken blir merket med «annonse»

SOSIALE MEDIER

Markedsføring i sosiale kanaler gir store muligheter for segmentering og målretting. Du når et bredt publikum og kan bygge langvarige relasjoner med dine kunder.

SØKEORDSMARKEDSFØRING / SEO

Bli funnet når dine kunder søker etter varer og tjenester du tilbyr. De fleste kjøpsprosesser påvirkes i dag av et søk etter relevant informasjon. Vi hjelper med både søkeoddsmarkedsføring og SEO av din nettside

Kampanjesider

En god og informativ landingsside for din kampanje kan være avgjørende for at dine kampanjer skal kunne foredles til salg og relasjoner.

RÅDGIVNING

En god plan og gode råd er viktig i dagens mediemarked. Vi kan bistå med både operative strategier, utførelse og analyse innen markedsføring. Kontakt oss for en uforpliktende samtale i dag.

FAQ / OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er en bannerannonse?

En bannerannonse, eller nettannonse er et grafisk budskap som presenteres på våre nettsider, f.eks. www.agderposten.no eller www.varden.no. Du er da sikret at innholdet kommer i en redaksjonell kontekst og til lokalt publikum.

Undersøkelser viser at lesere av lokale nettaviser er kjøpesterke og engasjerte.

Ta kontakt med en mediekonsulent om du har ytterligere spørsmål

Kan dere produsere reklamene for meg?

Ja, Agderposten Grafisk produserer de formater som trengs på bestilling. Kontakt en kundekonsulent så hjelper vi deg videre.  Vi leverer også grafikk til facebook-kampanjer, nyhetsbrev og produserer videoer.

Hva er søkeordsmarkedsføring?

Søkeordsmarkedsføring skiller seg fra sosialmarkedsføring ved at kunden alt er på sporet av et produkt eller tjeneste. Det er viktig å være relevant i søkene som kundene dine tar, slik at trafikken genereres til sin side. Søkeordsmarkedsføring er ofte delt i 2 kategorier, SEO og Adwords. Sistnevnte er kjøpte søkeord som gir høy plassering på eksakte ord eller fraser. SEO er arbeidet med nettsiden din, som gjør at den indekseres godt og relevant mot søk, dette kalles organiske treff.

Kontakt oss for hjelp med søkeordsmarkedsføring. Vi bistår også med hjelp rundt innhold og oppsett av deres nettside.

Hva er "big data" ?

Ved å bruke big data kan du målrette dine reklamer mot interessene våre lesere har. På denne måten kan vi spisse dine reklamer og treffe våre lesere med mest mulig relevant reklame.

Sosial markedsføring, hva er det?

Sosial markedsføring er kampanjer laget for sosiale nettverk som Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube, m.fl. Fordelen er muligheten til å målrette kampanjer mot spesifikke segmenter og kundegrupper. Sosial markedsføring er ofte godt egnet til å spre og skape et behov. Er budskapet spisset er det også kjøpsutløsende. Vi hjelper deg gjerne med alt fra strategi til gjennomføring og rapportering. Kontakt en mediekonsulent for mer informasjon og priser.

Back To Top