skip to Main Content
content

HISTORIEN DU VIL FORTELLE

INNHOLDSMARKEDSFØRING

ET KOMMERSIELT SUPERPRODUKT

Innholdsmarkedsføring eller native advertising er Agderposten medier sitt kommersielle superprodukt. Her gir vi deg  en unik mulighet til å fortelle engasjerende og merkevarebyggende innhold i den redaksjonelle flyten. Annonsen må selvfølgelig tydelig merket med ”annonse” eller «annonsørinnhold» men har ellers samme utrykk som en redaksjonell sak.

Denne type markedsføring egner seg godt til historiefortelling, som lokale kunder kan nyte godt av. Overskriften er viktig for å skape engasjement, men innholdet er viktig for å skape lojalitet.

Vi bistår med komplette løsninger og alt fra produksjon av innhold, til oppsett av kampanje. Vårt team jobber kontinuerlig med å utvikle og skreddersy produktet, slik at annonsørene får best effekt.  Med en tett dialog sikrer vi oss at dine forventninger og mål blir innfridd.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om innholdsmarkedsføring i lokale medier. Kontakt en mediekonsulent i din lokalavis for priser og løsninger. Vi gleder oss til et kreativt samarbeid.

FAQ / OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kan dere skrive teksten til artikkelen?

Ja, vi har markeds journalister som kan tilby skriving og oppsett av sak. Dette øker din mulighet for å skape et fengende budskap.

Kan jeg skrive saken selv?

Ja, du kan selv skrive saken og legge ved bildene. Ferdig materiell må sendes til oss senest 24t før oppstart.

Hva koster det å produsere en sak?

Prisen er svært varierende fra oppdrag til oppdrag. Vi anbefaler at du tar kontakt med en mediekonsulent og forhører deg om pris på ditt prosjekt.

Hvor lenge ligger saken ute?

Du kan selv velge hvor lenge og når du ønsker å kjøre kampanjen, ofte går den over noen dager. Du kan også velge å sette inn samme sak igjen senere, og betaler da kun for innrykk og plass i vår redaksjonelle «feed».

Kan jeg legge ut saken på flere aviser samtidig?

Ja, vi kan tilby innholdsmarkedsføring på alle våre aviser. Prisene varierer fra avis til avis, grunnet forskjellig lesertall. Kontakt en mediekonsulent for svar og priser.

Back To Top