skip to Main Content
print

AVISANNONSER

TRADISJONELT OG TIDLØST

AVISANNONSER - FLYTTER VARER

Agderposten Medier består av 5 egen eide lokalaviser fordelt på Agder og i Telemark. Vi har et opplag på ca 50.000 daglig, og leses av 120.000 mennesker hver dag!

Våre mediehus er tett på sine lokalsamfunn og oppleves som troverdige, nyttige, interessante og nødvendige. Lokalavisen har høy lojalitet gir den beste kontekst for deg som annonsør, her treffer du folk på hjemmebane.

Lesermodus kombinert med et kommersielt budskap som er plassert i et troverdig miljø, skaper utvilsomt effekt for våre annonsører. Gjennom lokalavisen inviteres annonsørene inn i folks hverdagsliv, inn i det kjente og nære. Det som engasjerer dem.

Hos oss kan du kjøpe attraktive samkjøringspakker eller plukke akkurat den avisen eller område du selv måtte ønske å markedsføre deg i.

PAPIRAVISEN - LEVER OG LEVERER

Papiravisens død er  svært overdrevet. Undersøkelser* viser at man øker effekten av annen annonsering med hele 3 ganger, ved å inkludere avis annonsering i sin markedplan. Papiravisen har derfor beviselig sin effekt både som selvstendig medium og i samspill med digitale flater. Vi opplever daglig at våre kunder har god effekt av sine papirannonser, uavhengig av bransje. Den aller beste effekten oppnår man ved å benytte seg av flere typer media, man vil også nå flere potensielle kunder. Dersom man ikke bruker trykte annonser går man glipp av en stor del av potensiell omsetning. Våre mediekonsulenter hjelper deg gjerne å sette sammen en annonsepakke. Vi sender gjerne et uforpliktende tilbud og har løsninger for både små og store ideer.

Hvorfor  har trykte annonser en annen effekt enn digitale annonser?  

  • Folk lar aviser ligge i huset og leses av flere, mens de er i en modus hvor de lar seg påvirke – de har tid til å engasjere seg. Annonsen har derfor en lengre varighet enn en digital.
  • Sensorisk – du kan ta på annonsen. Den kan tas med, leses uansett hvor du er.
  • Tradisjonell – litt som «brød og vann». Det er noe man er vant med, og har en større tillit til.
  • Troverdige – lesere får større troverdighet til et fysisk «produkt» enn til et digitalt produkt.
FAQ / OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva koster en annonse i lokalavis?

Prisene varierer utifra plassering og størrelse. Vi tar utgangspunkt i modulkartet og om annonsen skal stå på tekst eller annonseside. Kontakt gjerne en mediekonsulent for en eksakt pris og et godt tilbud

Kan dere produsere reklamene for meg?

Ja, Agderposten Grafisk produserer de formater som trengs på bestilling. Kontakt en kundekonsulent så hjelper vi deg videre.

Er produksjonskostnaden inkludert i prisen?

Nei, kostnad for produksjon kommer i tillegg, men vi utfører arbeidet til svært lave priser. Kontakt oss for tilbud

Når må jeg levere materiellet ?

Ferdig materiell må være oss i hende senest kl 10.00 dagen før publisering. Helst dagen før. Materiell som skal produseres av Agderposten Grafisk må ha leveres 2 dager før.

Back To Top