skip to Main Content
google

SØKEORD / SEO

Bli funnet når dine kunder søker

VÆR TILSTEDE NÅR KUNDENE SØKER
GOOGLE ADWORDS

Annonsering med AdWords passer like godt for store bedrifter som har et globalt marked, som for mindre bedrifter med et lokalt nedslagsfelt. Det fine med AdWords er at verktøyet gir utallige muligheter for målretting og kontroll.

AdWords er kjøpte plasseringer på søkeord, som kan begrenses av geografi, alder, kjønn eller andre variabler for å gjøre treffet ditt mest mulig relevant. Samtidig spiller landingssiden din inn. Google premierer relevans mellom annonse og landingsside svært høyt. Vi hjelper deg å få oppnå best mulig effekt og ser da på helheten i din kommunikasjon.

SEO - Søkemotor optimalisering

Mens AdWords leverer kjøpte visninger i søkeresultatene kan en god og grundig SEO jobb gjør at du kommer opp på søkeord helt gratis. Det er derimot ingen enkel eller rett frem vei mot en høy plassering. SEO handler om å skape relevans, og at innholdet ditt, nettsiden og budskapet ditt er såpass spisset at det likevel blir vektet høyt hos google. SEO er en kontinuerlig jobb, som vi har gode resultater med å både bistå og utføre for våre kunder.

Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på SEO eller adwords kampanjer.

Back To Top