skip to Main Content
webutvikling

WEBUTVIKLING

NETTSIDEN ER DITT DIGITALE HJEM

Nettsiden din er avgjørende for å kunne kommunisere med den moderne kunden, og er ditt største utstillingsvindu for bedriften din på nett. Kjører du digitale kampanjer enten på nettavis, Facebook eller Google-søk, så må nettsiden være optimalisert for å konvertere de besøkende til betalende kunder.

Nettsiden din skal samle alle dine digitale tråder og er din bedrifts ansikt utad. Enten du trenger en ny hjemmeside eller innhold i form av tekst og bilder til nettsiden din, står vi klare for å bistå deg.

Vi bistår også med produksjon av kampanjesider, som gir perfekt samsvar med dine digitale annonsekampanjer.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale angående nettsider.

VÅRE NETTSIDEMODELLER
FAQ / OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kan jeg redigere innholdet på siden selv i etterkant?

Ja, de fleste av våre nettsider bygges med WordPress i bunn, noe som gjør det enkelt for deg å vedlikeholde innhold.

Hvem eier nettsiden?

Du som kunde eier din nettside, det er derfor ingen faste kostnader til siden utover drift og eventuelle vedlikeholdspakker. Som kunde i Agderposten kan du i etterkant selv velge å flytte til en annen leverandør.

Kan dere bistå meg med nettbutikk?

Nei, vi produserer ikke nettbutikker per i dag, men kan gjerne komme med gode anbefalinger ved behov.

Hva er forskjellen mellom en landingsside og en nettside?

En landingsside kan være en enkel en-sides kampanje, hvor du ønsker å promotere et enkelt produkt, en kampanje eller bare ønsker å ha et digitalt visittkort. En nettside er ofte mer kompleks med utfyllende informasjon og flere undersider.

Er nettsidene fra Agderposten tilpasset mobil?

Ja, alle våre nettsider er responsive (mobiltilpasset). Det vil si at brukeropplevelsen skal være like god uansett hvilken plattform du ønsker å lese den på. Innholdet tilpasser seg automatisk til små skjermer.

Back To Top