skip to Main Content
trykkeri

Fleksibelt og effektivt

AGDERPOSTEN TRYKK

TRYKKERI TJENESTER FRA A TIL Å

Agderposten Trykk er ledende innenfor rotasjonstrykk,  vi produserer i tillegg til dagsaviser et stort antall kunde/reklameaviser og organisasjonsblader.
Med vårt trykkeri, og sammen med våre samarbeidstrykkerier over hele landet, står vi rustet til å løse alle oppgaver. Det betyr at vi kan koordinere landsomfattende produksjoner med regionale tilpasninger, trykket på flere trykkerier med samme leveringstid. Det er ikke uten grunn at flere av landets ledende aviser og trykksakkjøpere velger Agderposten Trykk.
Vi har mange muligheter for å tilpasse oss ditt produkt.
Dine ønsker er vår utfordring, og i samarbeid med oss vil du oppleve at produktet blir som forventet.
Vi kan produsere aviser og reklame i de fleste formater, sidetall og papirkvaliteter. Dersom du har behov for plakatmateriell, flyere, brosjyrer eller annet innen ark-trykk, kan vi trykke og koordinere dette i en pakke.  Pakke- og distribusjonsløsningene er effektive og tilpasset dine behov.
Agderposten Trykk leverer kundeaviser og magasiner til små og store reklamekjøpere. Vi har samarbeid med andre trykkerier på ulike steder i landet, noe som gjør at vi kan operere med korte ledetider på trykk/distribusjon.

Trykkeriet vårt har et sterkt milljøfokus gjennom hele produksjonskjeden, og vi tilfredsstiller kravene til å levere svanemerkede trykksaker.

Kontakt
rune
RUNE ANDRESEN
ADM.DIR AGDERPOSTEN TRYKK AS

rune.andresen@agderposten.no
Tlf: 370 59 273

Agderposten trykk er svanemerket

svanemerke
Back To Top